Boekhoudsoftware voor kmo's

Boekhouden wordt een plezier met Wings. Geen onnodige papierverspilling meer, of ettelijke uren spenderen aan het opzoeken van facturen.

Met de boekhoud- en facturatiesoftware van Wings werkt u sneller, efficiënter en goedkoper. Dit kan zowel in de cloud op abonnementsbasis via Wings Online, of op de eigen server.

Ontdek hoe Wings een frisse wind door uw administratie laat waaien!

image-digitale facturen

Digitale facturen

Maak zelf uw facturen met Wings Trade en stuur ze rechtstreeks door naar de boekhouding, zonder uw klanten dubbel te moeten invoeren. 

Daarnaast vindt u de facturen in digitaal formaat terug in de boekhouding: een enorme tijdsbesparing!

Wist u trouwens dat u in Wings een mailadres aan een dagboek kan koppelen? Op deze documenten wordt daarna een factuurherkenning uitgevoerd, waardoor u opnieuw een heel pak tijd wint. 

Boekhoudpakket

Ons boekhoudpakket is op maat gegoten voor bedrijven van de 21ste eeuw. Wings biedt de mogelijkheid om flexibel mee te groeien met uw organisatie. Bovendien is Wings een Belgische kmo, waarvan de oprichters zowel boekhoud- als IT-kennis hebben.

Daarnaast heeft ons boekhoudpakket heel wat te bieden om uw administratie te automatiseren. Zo kan u uw boekhouding volledig digitaal voeren en boekt u de financiële gegevens gemakkelijk, correct en snel in via CODA-bestanden.

Heeft u nood aan een betrouwbare, analytische boekhouding? Met wel vijf analytische niveaus bent u bij Wings aan het juiste adres.

image-digitale facturen

Facturatiepakket

Met Wings Trade maakt u uw facturen in een mum van tijd en in een professionele lay-out die u zelf bepaalt. Orderbevestigingen en leveringsbons zijn al even eenvoudig aan te maken. Dankzij de verkoopstatistieken, de historieken en het ingebouwde voorraadbeheer krijgt u op elk ogenblik een handig overzicht van uw handelsactiviteiten. Wings Trade bestaat in de uitvoeringen Standard, Comfort, Professional en Enterprise. Per uitvoering krijgt u extra mogelijkheden: zo schaalt u het pakket naar de grootte van uw onderneming.

Wings Finance koppelen met een ander pakket

Onze eigen boekhoud- en facturatietoepassingen zijn met elkaar gelinkt en werken als een geheel. Op dezelfde manier kan Wings Finance en/of Wings Trade samenwerken met specifieke, sectorgerichte software. Zo krijgt u een geïntegreerde oplossing die optimaal aan uw behoeften voldoet. Bij onze partners kan u meerdere oplossingen vinden die naadloos met Wings koppelen. Wenst u zelf een Wings-koppeling te ontwikkelen? Vul dan het contactformulier om onze API-documentatie te verkrijgen.