Ontdek hoe uw boekhouding toetreedt tot de Wings-cloud.

Hebt u uw administratie altijd graag bij de hand? Wees gerust: de software van Wings is cloudbased. Met enkel een laptop en een stabiele internetverbinding kan u op deze manier overal ter wereld verderwerken. Uiteraard gebeurt alles veilig en blijft het even gebruiksvriendelijk.

image-cloudbased

Ontdek hoe Wings een frisse wind door uw administratie laat waaien!

image-beschikbaarheid

Beschikbaarheid

Bent u het ook beu om telkens uw IT-dienst te moeten raadplegen bij serverproblemen? Met de Wings-cloudomgeving spaart u alvast extra kosten uit. Daarnaast worden ook de updates en back-ups voor u gemaakt. Onze servers zijn uiterst stabiel waardoor u geen tijd verliest met het serverbeheer. Hierdoor kan u werken aan de dingen die er echt toe doen in uw bedrijf.

Natuurlijk kan u ook nog een lokale versie van Wings installeren. Bespreek de mogelijkheden met een van onze medewerkers en ontdek wat perfect bij uw bedrijf past.

image-veiligheid

Veiligheid

Wings is er zich ten zeerste van bewust dat de veiligheid van gegevens een prioriteit is. Daarom werken we met een externe partner die 24/7 onze cloud veilig, stabiel en up-to-date houdt.

Onze servers zijn daarom bovendien altijd met de nieuwste software beveiligd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw gegevens.

Ervaringen van onze klanten

De ingebruikname van onze modules liep volledig zoals het Wings-team het had voorzien, dankzij hun raadgeving en begeleiding. Dit ging een stuk vlotter dan ik zelf had durven hopen, want met ons uitgebreide productgamma leek het voor mij vooraf geen sinecure.
M. Verbeeck
Vermarc Sport
De kassaverkopen brachten we van bij het begin in de Wings-kassamodule in, waarbij zowel de boekhouding als het voorraadbeheer meteen juist werd verwerkt.
Author Name
VP of Company
Wings bood ons met de boekhoudsoftware alle functionaliteiten die we hadden vooropgesteld. Dankzij de vlotte interface koppelden we gemakkelijk en naadloos onze andere software!
Mr. Pauwels
Exellent
image-samenwerken

Samenwerken

Omdat Wings in de cloud werkt, is het eenvoudig om uw boekhouder te koppelen aan uw dossier. Zo hebt u altijd een deskundig oog op de moeilijke zaken in uw boekhouding. En uiteraard beslist u samen met uw boekhouder wie welke taken voor zijn of haar rekening neemt.

image-support

Support

Werken in de cloud zorgt ervoor dat sommige problemen meteen kunnen worden verholpen. Hebt u een hardnekkiger probleem? Dan kijkt het Wings-supportteam met u mee naar wat er scheelt.